Nieuws

Op zaterdag 24 februari stond in Valkenswaard de 2e kwalificatie naar de landelijke wedstrijden op het programma.

 

Lees verder >>>


In het weekend van 3 en 4 februari vonden de eerste kwalificatiewedstrijden plaats voor de divisie 1 turnsters. Dit weekend konden de turnsters zich proberen te plaatsen voor de halve finale van de Nederlandse Kampioenschappen.

 

Lees verder >>>


In januari heeft Tabitta het altijd druk met wedstrijden, ook dit jaar weer twee weekenden waarbij de turnsters van Tabitta mochten aantreden.

 

Lees verder >>>Beste Tabittaleden,

 

In de kerstvakantie zijn alle recreatieleiding een avond bij elkaar gekomen om te evalueren hoe de recreatielessen van dit seizoen tot nu toe gaan en om te overleggen hoe we verder willen. Er zijn veel ideeën uitgewisseld voor de lessen van de komende weken zodat de turn(st)ers ook de aankomende lessen weer een afwisselend en uitdagend programma hebben.

 

Lees verder >>>


Nu 2017 bijna afgelopen is kijken wij terug op een gezellig, sportief en succesvol jaar. Een jaar waarin onze recreanten hard trainden en de clubkampioenschappen turnden. Thijs Jansen werd dit jaar de clubkampioen. Het was een jaar waarin een aantal trainers hun niveau 2 diploma haalden. We hadden ook een aantal jubilarissen. Yvonne Velders, Harry van den Broek (89 jaar oud!) en Daphne van Roij waren 25 jaar lid van onze vereniging.

 

Lees verder >>>


Page 1 of 56  > >>