Nieuws

Vanochtend is de ouderengym wezen Beugelen in Olland met de 3 groepen van dinsdagochtend. Daar zijn ook 2 jubilaressen in 't zonnetje gezet. Harry van de Broek (misschien ook wel de oudste met zijn 89 jaar) en Yvonne Velders die dit jaar 25 jaar lid zijn van Tabitta.

 

Foto's >>>


Aankomend seizoen gaan GV Tabitta Boxtel & Flik-Flak Den Bosch de krachten bundelen om samen een nieuw regionaal talentencentrum op te zetten: "RTC Zuid". Dit doen zij met steun van de KNGU en CTO Zuid.

 

Lees verder >>>


Afgelopen weekend heeft de AC voor alle jeugdleden van Tabitta een dierengeluidenspel georganiseerd in het Sparrenrijk. Dit was de eerste keer en het werd meteen een succes! Alle kinderen hadden veel plezier en hadden alle dieren gevonden. Allen ontvangen zij deze week in de les een leuke prijs.

 

Bedankt & tot volgend jaar!

 

Foto >>>


Ook dit jaar werden alle kampioenen van de Boxtelse sportverenigingen gehuldigd door wethouder Herman van Wanrooij. Dit jaar werd de huldiging gehouden in de spiegeltent bij kasteel stapelen. Voor Tabitta was het seizoen 2016-2017 zeer succesvol. Helaas staat in de regels dat sporters alleen mogen worden gehuldigd als zij wonen en sporten in Boxtel. Dus niet alle kampioenen van Tabitta konden worden gehuldigd. De turnsters die wel werden gehuldigd zijn:

  • Imke Schellekens (instap - regiokampioen meerkamp en balk. Nederlands kampioen met het districtteam Zuid)
  • Lizzy stolwijk (instap - Nederlands kampioen met het districtteam Zuid)
  • Liz van Eijndhoven (pupil 1 - regiokampioen meerkamp, sprong en vloer)
  • Celeste Canaan ( jeugd 2 - regiokampioen balk)

 

Alle vier kregen ze een oorkonde en enorme beker uit de handen van de wethouder. Ook werden zij even geïnterviewd en mochten antwoord geven op vragen zoals "hoeveel uur in de week train je?" en "wat is je beste toestel?"

Liz en Celeste waren ook nog zo stoer om een turnonderdeel te laten zien op het (kleine) podium.

 

Foto's >>>


Het seizoen zit er bijna op. En de laatste training is traditiegetrouw met ouders! Het eerste deel laten alle turn(st)ers zien wat ze dit jaar allemaal geleerd hebben. Daarna is het de beurt aan de ouders om ook eens te laten zien wat ze kunnen. Dus heb jij je mama of papa altijd al eens over de balk willen zien lopen? Of zijn jouw papa en mama benieuwd of de valkuil wel echt zo zacht is? Dan mogen ze hun sportkleding aandoen en de laatste training lekker mee doen!

 

De laatste trainingen zijn in de week van 10 juli t/m 14 juli. De trainingen van het nieuwe seizoen beginnen weer tegelijk met de basisschool.

 

Flyer >>>


Op 17 en 18 juni waren in Ahoy Rotterdam de grote finales van turnen dames in de hoogste niveaus. GV Tabitta Boxtel was daar met een delegatie van 16 turnsters en 4 coaches aanwezig.

Er werden maar liefst 11 medailles gewonnen. Waaronder ook de Nederlandse titel op brug voor Shadé van Oorschot. Tabitta coaches Dorina Afari, Pien Vorstenbosch, Noortje Vorstenbosch en Ingrid de Cort zijn als trainersteam afgelopen periode 25 tot 30 uur per week samen met de sporters bezig geweest met de voorbereidingen, en zijn enorm trots op de bijzondere prestaties van hun fantastische sporters.

 

Lees verder >>>


Page 1 of 54  > >>