Op zondag 25 maart was in Middelburg de tweede kwalificatiewedstrijd voor de turnsters die uitkomen in de eerste divisie. Bij de junioren kwamen Yuna van de Wiel, Donna van Wijgerden en Lieve van der Zijde in actie. Yuna had na twee vallen op balk zichzelf nog erg goed herpakt en Donna turnde weer een volledige wedstrijd mee na een aantal tegenslagen dit jaar. Beide hebben ze zich geplaatst voor de halve finale in Alkmaar.

Lieve had een erg sterke dag, turnde mooie oefeningen op de toestellen en dit resulteerde uiteindelijk ook in een knappe 2de plaats. Hiermee is ook Lieve geplaats voor de halve finale in Alkmaar.

In de laatste wedstrijd op zondag kwam Eva Roos in actie, ze opende de wedstrijd met een hele mooie sprong en behaalde hiervoor een 13.000! Ze pakte goed door op brug en vloer met mooie punten, helaas moest Eva een val incasseren op balk waardoor ze net het podium miste. Toch een verbetering van het puntentotaal van de vorige wedstrijd en met een knappe 4de plaats heeft ook Eva zich weten te plaatsen voor de halve finale in Alkmaar.

Op 21 april vind de halve finale plaats in Alkmaar, weer een mooi doel om naar  te werken!