Corona, Mededelingen

Corona update

Beste leden van Tabitta, zoals jullie weten zijn er vanaf 14 oktober weer nieuwe aanscherpingen. Hieronder informatie wat er voor jullie veranderd.

De al eerder genoemde maatregelen blijven van kracht, deze zijn hier na te lezen. Download pdf >

Daar bovenop volgen er een aantal aanscherpingen:

  • Je kleedt jezelf thuis om. Gebruik van de kleedkamers/douches is verboden. Voor de les wacht je buiten tot de leiding je komt ophalen. Publiek is helaas nog steeds niet toegestaan in Sportzaal Tabitta. 
  • Bij binnenkomst loop je via de kleedkamer naar binnen.Bij het naar huis gaan via de nooduitgang weer naar buitenBij binnenkomst was je je handen in de kleedkamer. Het advies is om in de hal/kleedkamer een mondkapje te dragen voor 13 jaar en ouder. 
  • In de sportzaal geld er geen advies voor mondkapjes vanuit het kabinet, uiteraard ben je wel vrij om deze te mogen dragen. 
  • In de zaal loop je rechtstreeks naar de aangewezen plek in de zaal om je spullen neer te leggen. Ieder subgroepje krijgt een eigen bank om kleding en tassen neer te leggen. Dit omdat omkleden in de kleedkamer verboden is en om meer afstand te creëren tussen iedereen in de zaal. 

De trainingstijden voor de recreatie blijven ongewijzigd. 
Over de regels rondom hulpverlening wachten we nog op wat duidelijkheid. 
Tot er meer duidelijkheid is over hulpverlening houden we de voorgeschreven 1,5m regel aan.  Dus coaches zijn helaas dus niet toegestaan om fysiek hulp te verlenen aan sporters vanaf 13 jaar en ouder. 

Samen kunnen we er hopelijk voor zorgen dat de sport mogelijk blijft. 

Alvast bedankt voor jullie medewerking! 

Met sportieve groet,
Bestuur en coaches van Tabitta.