Nu 2017 bijna afgelopen is kijken wij terug op een gezellig, sportief en succesvol jaar. Een jaar waarin onze recreanten hard trainden en de clubkampioenschappen turnden. Thijs Jansen werd dit jaar de clubkampioen. Het was een jaar waarin een aantal trainers hun niveau 2 diploma haalden. We hadden ook een aantal jubilarissen. Yvonne Velders, Harry van den Broek (89 jaar oud!) en Daphne van Roij waren 25 jaar lid van onze vereniging.

Voor de jeugd was er naast de clubkampioenschappen ook een disco, vossenjacht en natuurlijk de vakantiefotowedstrijd. Dit werd allemaal mogelijk gemaakt door onze activiteitencommissie.

Het bestuur is afgelopen jaar flink veranderd. We hebben een aantal nieuwe bestuursleden verwelkomd. En binnen het bestuur zijn we bezig met een duidelijke taakverdeling en aanspreekpunten. Ook zal Jan vd Wiel (vader van Yuna – selectie) de volgende bestuursvergadering bijwonen om te kijken wat hij voor ons kan betekenen.

En 2017 was een jaar waarin Tabitta voor het eerst in de geschiedenis een turnster had in Jong Oranje en een turnster had in een Nederlands Jeugdteam. We namen in september afscheid van de N1 en eredivisie. Een samenwerking met Flikflak Den Bosch is gestart onder een nieuwe naam: Topturnen Zuid. De turnsters die in Boxtel zijn gebleven, zijn ondertussen gestart met het nieuwe wedstrijdseizoen in een “nieuwe” selectie.

Nog een paar weken en dan start 2018. Een jaar waarin we afscheid nemen van onze penningmeester Frank. Frank; bedankt voor alle jaren dat jij onze vereniging financieel gezond hebt gehouden. We nemen helaas ook afscheid van onze recreatietrainster Helga. We gaan je missen Helga! Maar er is ook leuk nieuws: 2018 wordt voor trainsters Michelle en Linda een spannend jaar omdat zij voor het eerst moeder worden. (Wij willen natuurlijk graag de baby’s zien ♥️)

Maar voor nu: Wij willen iedereen heel erg bedanken voor jullie inzet, passie en energie die jullie steken in onze vereniging. Of je nu bij Tabitta turnt, een ouder bent of Tabitta gewoon een warm hart toe draagt. Zonder jullie zou Tabitta geen Tabitta zijn. Dus vanuit ons hart een oprecht: DANKJEWEL! We zijn heel erg blij met alle hulp en steun.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en hopelijk tot in 2018!

 

Groetjes,

Daphne, Bauke, Els, Frank, Femke en Ingrid

Bestuur Tabitta Boxtel