Beste Tabittaleden,

In de kerstvakantie zijn alle recreatieleiding een avond bij elkaar gekomen om te evalueren hoe de recreatielessen van dit seizoen tot nu toe gaan en om te overleggen hoe we verder willen. Er zijn veel ideeën uitgewisseld voor de lessen van de komende weken zodat de turn(st)ers ook de aankomende lessen weer een afwisselend en uitdagend programma hebben.

Met het afscheid van juf Helga en een hoogzwangere juf Linda ontstaat er een gat in het rooster. Bijna alle leiding studeert, wat maakt dat de woensdagmiddag een probleem werd om op te vullen. Alle leiding heeft naar het eigen schoolrooster gekeken en aangegeven wanneer zij beschikbaar zijn. Hierdoor is helaas een wijziging in het trainingsschema gekomen, maar konden we er in ieder geval voor zorgen dat de 6-8 jaar van de woensdag op een andere dag kan worden voorgezet, namelijk: maandag van 16.30u tot 17.30u.

Mocht de maandag niet uitkomen, dan is er ook nog een aantal plaatsen op de dinsdag van 18.00u tot 19.00u. Hiervoor kunt u de ledenadministratie mailen. Zij weten namelijk precies hoeveel turn(st)ers er nog bij kunnen. Mocht het door de wijziging helaas niet meer mogelijk zijn om te turnen laat het dan zo spoedig mogelijk weten ivm de contributie. Dit kan ook bij de ledenadministratie: ledenadministratie@tabitta.nl

Alle leiding was het ook eens dat voor de kleutergym andere vaardigheden worden verwacht van een trainster dan bij de reguliere recreatielessen. De cursussen die onze leiding heeft gevolgd zijn vooral gericht op turnen vanaf 6 jaar. Daarom gaan we de hulp vragen van kleuterleerkrachten van de Boxtelse basisscholen. Zij zijn natuurlijk de experts in het geven van gymlessen aan kleuters en hebben vast veel lesideeën en goede tips. Hopelijk kunnen zij ook een aantal voorbeeldlessen geven. Zodra de leiding voldoende input heeft gekregen start de les van de 4-5 jaar ook weer, maar nu komt deze tijdelijk te vervallen. U ontvangt komende week nog informatie over de contributie.

Mocht u nog vragen hebben horen wij het graag,

Met vriendelijke groet,

Bauke, Daphne, Els, Femke, Ingrid en Jan

Bestuur Tabitta