Afgelopen woensdag was het dan zo ver; mijn afscheid als trainster van Tabitta. Na bijna 27 jaar in de turnzaal van Tabitta te hebben gestaan valt dat toch best wel zwaar. Tabitta is mijn clubje, mijn thuis. En met de nodige tranen heb ik genoten van alle lieve woorden, bloemen, tekeningen, cadeautjes en natuurlijk de high tea. De persoonlijke ABC heb ik nog eens doorgelezen en die Q van Quiet klopt niet hoor. Ik ben altijd heel stil, zing nooit liedjes en doe nooit dansjes in de zaal ;-).

Ik ga jullie allemaal ontzettend missen. Ik wil alle ouders bedanken voor het vertrouwen in mij als trainster. En de turnsters en trainsters voor alle geweldige momenten. Van de eerste trainingen van de kleine turnsters, de eerste momenten dat ze als “prinsessen “ over de balk liepen en het gejuich als het boogje eindelijk is gelukt. Tot de grote wedstrijden van de selectie. Turnkampen, dagjes uit, logeerpartijtjes en carnavalsdinsdagen in de Kwekpoel en de kroeg. En natuurlijk hele fijne vriendschappen. Ik heb wel duizenden herinneringen aan Tabitta en ben dan ook trots dat ik bij deze geweldige club heb gehoord.

Lieve meiden het gaat jullie goed! Natuurlijk blijf ik jullie volgen vanuit Schiedam en zoals ik woensdag al tegen de kleine turnsters heb gezegd; ik ontvang graag filmpjes van coole nieuwe elementen! We zien elkaar sowieso weer in Ahoy.

Heel veel knuffels,
Daphne <3