Mededelingen

Spreekbeurtkoffer

Hallo hallo!

Ben je lid van Tabitta Boxtel en wil jij op school een spreekbeurt houden over turnen? Dan hebben wij bij Tabitta een hele mooie spreekbeurtkoffer voor jou. In deze koffer zitten allerlei turnspullen, zoals een turnpakje, magnesium, leertjes, foto’s, informatieboeken over turnen en nog veel meer. Met de spreekbeurtkoffer wordt jouw spreekbeurt gegarandeerd een succes!

Hoe werkt het:

  1. Als je weet wanneer je de spreekbeurt moet houden, mail dan direct met Daphne om de spreekbeurtkoffer te reserveren , zodat je zeker weet dat de koffer ook beschikbaar is; (daphnevanroij@gmail.com)
  2. Je maakt zelf je spreekbeurt. In de spreekbeurtkoffer vind je boeken met heel veel informatie over turnen die je kunt gebruiken bij je spreekbeurt;
  3. Een week voor je spreekbeurt haal je de spreekbeurtkoffer bij Daphne op of zij neemt hem mee naar de les. Denk aan het toestemmingsformulier!;
  4. Na de spreekbeurt lever je dat de spreekbeurtkoffer, op de afgesproken datum, in bij Daphne;
  5. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd hoe je spreekbeurt is gegaan! Dus stuur gerust een mailtje (met foto) hoe jij, de klas en je juf/meester de spreekbeurt vond!

Heel veel succes!
Reserveren? Stuur een mailtje naar Daphnevanroij@gmail.com

Vergeet het toestemmingsformulier niet!