Ben jij al zo lenig als een slang? Of zo sterk als een beer? Kun jij kunstjes die niemand anders durft? Dan ben je misschien wel het turntalent dat Tabitta zoekt!

Op dinsdag 26 maart, van 17.00 – 19.00 uur is er een open talentenjacht in de sportzaal van G.V. Tabitta (Europalaan, Boxtel). Deze open les is speciaal voor meisjes geboren in 2011 en 2012.

Turnervaring is niet nodig, want de wedstrijdtrainsters verzorgen een training op niveau met o.a. fysieke tests. We doen oefeningen waarbij we kijken naar de kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie, lef en inzet van de deelneemsters.

Aan het einde van de training mag iedereen onder groot applaus een turndiploma in ontvangst nemen. Ouders/kinderen zullen later bericht krijgen in welke groep wij denken dat de kinderen het beste passen. De talententest zal gelijktijdig zijn met de training van onze wedstrijdturnsters.

Voor opgave of vragen mail uiterlijk vóór vrijdag 22 maart naar esther1993@icloud.com: en vermeld hierbij je naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Lijkt turnen je leuk, maar niet op wedstrijdniveau. Volg dan gratis 2 proeflessen in de reguliere groepen.

Hopelijk tot 26 maart!

Namens de selectietrain(st)ers,

Esther Jansen
G.V. Tabitta Boxtel