Recreatief

G.V. Tabitta is een vereniging voor jong en oud. Op recreatief niveau worden er lessen aangeboden voor de allerkleinsten tot en met de ouderen.

Kinder- en jeugdgymnastiek

Vanaf 6 jaar kunnen kinderen lid worden van onze vereniging. De kinderen starten in een van de gymnastiekgroepen voor 6-8 jarigen en leren gedurende een lesuur per week spelenderwijs de mogelijk-heden van hun eigen lichaam verkennen. Springen, rennen, klimmen, maar ook de eerste oefeningen zoals een koprol of radslag helpt ze hun grenzen te verkennen, ieder kind op zijn/haar eigen niveau. De train(st)ers spelen hierin een belangrijke rol. Zij bieden extra ondersteuning waar nodig en bieden echte talentjes de mogelijkheid om kennis te maken met het wedstrijdturnen, uiteraard altijd in overleg met kind en ouders.

Op basis van leeftijd en/of mogelijkheden stromen kinderen vervolgens door naar de groepen  9-11 jarigen en vervolgens 12-18 jarigen.

Schrijf je nu in voor een proefles >

55+ in beweging

Een uurtje bewegen is voor iedereen goed. In deze lessen worden oefeningen gedaan en krijgt ook het spelelement de nodige aandacht. Ook de gezelligheid is natuurlijk een belangrijke factor. Dat houdt je gemotiveerd om wekelijks met je vaste “maatjes” van de groep actief te zijn.

Lees hier meer over 55+ in beweging >

Kleding

Wellicht bent u er van op de hoogte dat wij een verenigingspakje hebben voor onze recreatieve turngroepen.

De prijs van dit pakje is € 35,-. Ben u geïnteresseerd in dit turnpakje dan kunt u een aanvraagformulier bij de leiding van de groep vragen. Het is vanzelfsprekend niet verplicht dit pakje aan te schaffen.

Meer informatie over kleding van de wedstrijdgroep kun je hier vinden.

Stichting Leergeld

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Via 100 lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Een aanvraag kan via de website leergeld.nl worden ingediend. Ouders van kinderen die turnen bij de recreatie kunnen dit zelf aanvragen.

Direct een aanvraag indienen >

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen!