Ook afgelopen weekend, 12-13 april, waren er weer tickets voor het Nederlands Kampioenschap turnen te verdienen voor turnsters van G.V. Tabitta op de halve finale in Rotterdam.

Op zaterdag waren Fenna Bergman (Jeugd1N3) en Esmee Komen (Jeugd2 2de divisie) ingedeeld. Esmee kon helaas niet turnen in verband met een blessure. Fenna probeerde deze wedstrijd zo goed als mogelijk haar zenuwen in bedwang te houden en wist alle 4 de toestellen goed door te komen. Ze eindigde op een mooie 8ste plaats. Dit is ruimschoots voldoende om mee te mogen doen aan het NK.

Zondag was het de beurt aan Nienke Langenhuizen en Eva Roos (Senioren 1ste divisie). Ze begonnen op brug en balk allebei met een hele goede oefening. Waarna ze op vloer allebei een foutje maakte. Uiteindelijk resulteerde het in een hele mooie 3de plaats en daarmee dus BRONS voor Nienke en een 4de plaats voor Eva. Hiermee plaatsen ze zich allebei voor het NK meerkamp. Nienke plaatste zich ook voor de toestelfinales brug en balk en Eva voor balk en is reserve op brug.