Nieuws, Wedstrijden

Clubkampioenschap Tabitta 2022

Op zaterdag 10 december heeft het jaarlijkse clubkampioenschap van Tabitta weer plaatsgevonden! Ieder jaar wordt deze georganiseerd, door trainers en vrijwilligers, voor alle leden van Tabitta, van recreanten tot aan de selectiegroep.

In het totaal zijn er 3 wedstrijdrondes geweest van verschillende leeftijdscategorieën. In alle wedstrijd rondes hebben de turnsters hun oefeningen mogen laten zien aan hun vader, moeder, opa’s, oma’s, ooms en tantes.

Er werd geturnd op de volgende onderdelen: vloer, balk, brug en sprong.

De dag startte al om 09:00 voor de allerjongste turnstertjes in de leeftijdscategorie 6 jaar tot 8 jaar. In deze leeftijdscategorie is Yuna Van Duin allround 1e geworden.

De tweede wedstrijd ronden startte om 12:30 in de leeftijdscategorie 9 tot 12 jaar.  In deze leeftijdscategorie is Shanaya Nersicio allround 1e geworden.

De derde wedstrijd ronde startte om 15:45 in de leeftijdscategorie 12+. In deze leeftijdscategorie is Bregje van Den Oetelaar allround 1e geworden.

De turnsters hebben hun uiterste best gedaan! Aan het einde van de dag is de clubkampioen bekend gemaakt, deze turnster had de hoogste punten gescoord op alle onderdelen.

Wij feliciteren alle turnsters die mee hebben gedaan met de clubkampioenschappen, maar in het bijzonder: Bregje Van Den Oetelaar die de clubkampioen is geworden van 2022!!

Geef een reactie