De eerste individuele wedstrijd van het seizoen voor de turnsters uit de 2e en 3e divisie van GV Tabitta vond plaats in Hellendoorn. Het toernooi, georganiseerd door Turnschool Rijssen, is een terugkerend toernooi op de agenda van Tabitta ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Op zaterdag 23 november kwamen de turnsters uit de 3e divisie in actie. De jeugd 3e divisie zette als eerste een hele mooie prestatie neer. Myrthe Widlak kreeg de zilveren medaille omgehangen. Renee van Gaal stond, mede door een mooie balkoefening, na 4 toestellen net naast het podium en eindigde als 4de. Fenne Scheffers, liet een hele mooie vloeroefening zien en eindigde als 6de.
Bij de senioren 3e divisie wist Lieke van Berkel zich ook op het podium te turnen en won hiermee een bronzen medaille. Jaimy de Wit eindigde als 4de en Joti Timmer turnde de beste vloeroefening van deze wedstrijd en eindigde als 7de.

Zondag 24 november was het de beurt aan de 2e divisie turnsters. Liselot van Woesik stond als eerste klaar om aan haar allereerste turnwedstrijd te beginnen. Ze vond het erg spannend en eindigde uiteindelijk op een mooie 14de plaats. Daarna was het de beurt aan de Jeugd1 N3 meisjes. Sophie Nagtegaal wist zich met een hele mooie sprong en balkoefening naar een nette 4de plaats te turnen, meteen gevolgd door Maissam Bezbiz op de 5de plaats met eveneens een heel mooi uitgevoerde sprong. Lizzy Stolwijk turnde een nette brugoefening, maar had een beetje pech op balk en eindigde op een 9de plaats.
De pupillen 1 N2 en pupillen 2 N2 turnden hun wedstrijd naast elkaar. Bij de pupillen 1 wist Naita een hele mooie constante wedstrijd te turnen en kreeg hiervoor de bronzen medaille omgehangen. Saar v/d Velden en Fenne van de Laak eindigde door een mooi geturnde wedstrijd op een respectievelijke 5de en 7de plaats. Fay Janssen had niet helemaal haar dag en eindigde op een 11de plaats. Bij de pupillen 2 eindigde Ninthe Scheffer op de 11 de plaats, Manon van Woesik als 14 de en Dana v/d Brand als 18de. Op het einde van het weekend wist Tabitta naast al deze mooie resultaten ook nog 2 gouden medailles in ontvangst te nemen. Fenna Bergman turnde zich bij de Jeugd 2 divisie naar het hoogste podium door een mooie brug en vloer te laten zien. Romy Schepens mocht bij de senioren 2de divisie, als laatste van het weekend, ook het hoogste podium betreden. Door een mooi uitgevoerde vloer en brug kreeg ook zij de gouden medaille omgehangen. In deze laatste wedstrijd lukte het Guylene Brunneman net niet het podium te behalen. Zij eindigde als 4de.

Al met al een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen. Komende week zal er weer hard gewerkt worden aan alle verbeterpunten om helemaal klaar te zijn voor de kwalificaties in december.