Wedstrijden

Ook team 3 plaatst zich voor het NK teams

Afgelopen zondag, 10 november, turnde een combinatieteam bestaande uit junioren 2e divisie en senioren 3e divisie van G.V. Tabitta hun kwalificatie wedstrijd voor het NK teams.

Zij stonden voor de zware taak om zich in Leusden, in een veld van 46 teams, bij de eerste 8 te turnen om zich te kwalificeren voor de finale. Het team bestaande uit Lieke van Berkel, Guylene Brunemann, Romy Schepens en Jaimy de Wit, (Myrne van den Eertwegh kon helaas niet meedoen i.v.m. een blessure), begonnen goed op vloer. Ook op sprong en brug wisten ze mooie en degelijke oefeningen te turnen. Met de punten die ze voor hun oefeningen kregen, wisten ze zich goed staande te houden tussen de andere teams en maakte ze er een spannende wedstrijd van.

Met hele goede balkoefeningen en een monsterscore van Guylene met een 12.700 op balk, eindigde ze in het totaalklassement als 2de van de dag. Dit was ruim voldoende om zich te plaatsen voor de finale.

Naast het team Jeugd N3 dat zich vorig weekend plaatste, zien we deze meiden dus ook op zaterdag 16 november in de finale van het NK teams in Sittard!

Foto (v.l.n.r.): Lieke van Berkel, Jaimy de Wit, Guylene Brunemann en Romy Scheepens